Održan 1. skup radnika u 2017. godini

U ponedjeljak, 13.02.2017.g. u prostorijama Upravne zgrade TEKIJA d.o.o. održan je skup radnika TEKIJA d.o.o.  na kojem  su dnevnim redom bila predviđena izvješća o radu  sindikalnog povjerenika i radničkog vijeća za proteklu godinu te izvješće direktora o poslovanju Društva u protekloj godini i planovi za 2017. godinu.

Opširnije...

Završetak radova na povećanju energetske učinkovitosti Upravne zgrade Tekija d.o.o.

Koncem 2016. godine završeni su radovi na povećanju energetske učinkovitosti Upravne zgrade Tekija d.o.o. Radovi su financirani nepovratnim sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i vlastitim sredstvima.

Opširnije...

Završetak radova na izgradnji Filtarskog postrojenja Kutjevo

Koncem 2016. godine završeni su radovi na izgradnji Filtarskog postrojenja Kutjevo kapaciteta do 20 l/s. Izgradnjom postrojenja osigurane su dodatne količine pitke vode neophodne za daljnje priključivanje na postojeću mrežu kao i širenje vodoopskrbne mreže za potrebe stanovništva i gospodarstva Grada Kutjeva.

Opširnije...

Povećanje energetske učinkovitosti Upravne zgrade Tekija d.o.o.

Upravna zgrada Tekija d.o.o. izgrađena je 1977. godine korištenjem klasičnih materijala (beton, opeka). Prema Pravilniku o energetskim pregledima građevina i energetskom certificiranju zgrada zgrada uprave trgovačkog društva Tekija d.o.o. svrstana je u E energetski razred s QH,nd,rel = 187 [%]

Opširnije...

FILTARSKO POSTROJENJE KUTJEVO - otvorenje radova 2016.

Tekija d.o.o. je prijavila projekt izgradnje i opremanja filtarskog postrojenja Kutjevo na natječaj Ministarstva poljoprivrede. Razlozi prijave projekta proizlaze iz stvarnih potreba, strateških dokumenata i EU Direktiva. Direktiva o kakvoći vode namijenjenoj za ljudsku potrošnju 98/83/EZ je usmjerena na zaštitu ljudskog zdravlja od negativnih učinaka bilo kakvog zagađenja vode namijenjene za ljudsku potrošnju osiguravajući da je voda zdrava i čista, odnosno ispravna za piće.

Opširnije...

Stranica 1 od 2