Društvo s ograničenom odgovornošću za obavljanje vodnih usluga

0800 200 088

info@tekija.hr

Vodovodna 1

REKONSTRUKCIJA VODOVODNE I KANALIZACIJSKE MREŽE  U ULICI FRANJE THAUZYA U POŽEGI

REKONSTRUKCIJA VODOVODNE I KANALIZACIJSKE MREŽE U ULICI FRANJE THAUZYA U POŽEGI

U okviru rekonstrukcije pješačke površine u ulici Ulici Franje Thauzyja u Požegi Tekija d.o.o. će izvesti rekonstrukciju vodovodne i kanalizacijske mreže od ulice Ulice Kamenita vrata do Trga Svete Terezije Avilske.


Postojeća vodovodna mreža izgrađena je 1964. godine i zamijenit će se novom u duljini od 130 m promjera 225 mm i 110 mm. Materijal od kojeg se izvode predmetni cjevovodi je polietilen visoke gustoće PE 100 za tlakove do 10 bara.
Postojeća kanalizacijska mreža u nekadašnjoj Župnoj ulici ( danas Franje Thauzyja) izvedena je 1928. godine o čemu svjedoči i snimak izvedenog stanja na situaciji kanalizacije slobodnog i kraljevskog grada Požega iz 1929. godine koju je izvela tvrtka Novogradnja iz Zagreba.

thauzyanaslovna


Rekonstruirati će se 125 m kanalizacijske mreže promjera 400 mm. Prilikom rekonstrukcije vodovodne i kanalizacijske mreže izvest će se i novi kućni priključci.
Izvođač radova je tvrtka Ceste Požega d.o.o. iz Požege. Ukupna vrijednost investicije iznosi oko 300.000 Kn koje financira Tekija d.o.o.

thauzya1

thauzya2

thauzya3

thauzya4

thauzya5