Održan 1. skup radnika u 2017. godini

U ponedjeljak, 13.02.2017.g. u prostorijama Upravne zgrade TEKIJA d.o.o. održan je skup radnika TEKIJA d.o.o.  na kojem  su dnevnim redom bila predviđena izvješća o radu  sindikalnog povjerenika i radničkog vijeća za proteklu godinu te izvješće direktora o poslovanju Društva u protekloj godini i planovi za 2017. godinu.

 

Sindikalni povjerenik, Ivan Albreht, izvijestio je prisutne radnike o radu Sindikata u protekloj godini te podnio financijsko izvješće. Ustvrdio je da su se odnosi  između sindikata i Poslodavca u posljednje tri godine popravili u smislu komunikacije i dijaloga i da nema razloga da se takav način rada ne nastavi i u budućnosti. Također su spomenuti i rezultati radnika na tradicionalnim sportskim igrama radnika na kojima, već također tradicionalno, Tekijini radnici ostvaruju odlične sportske rezultate, i s kojih donose razna priznanja.

Direktor TEKIJE d.o.o., Ante Kolić, izvijestio je prisutne o poslovanju Društva te najavio da je za 2017. godinu planirano znatno povećanje investicijskog ciklusa, u prvom redu jer kreće  realizacija projekata aglomeracije Požega i Pleternica i ti projekti će, uz redovne djelatnosti održavanja i predviđene investicije Društva sukladno planovima, biti prioriteti u poslovanju za nadolazeće razdoblje.

Predsjednik radničkog vijeća, Krešimir Prpić, izvijestio je prisutne o radu Radničkog vijeća od zadnjeg skupa radnika te napomenuo da krajem ožujka ističe mandat ovom sastavu Radničkog vijeća, te će uskoro biti potreba raspisivanja novih izbora. Ukratko je podnio i cjelokupno izvješće o radu Radničkog vijeća u ovom mandatu.

Pod posljednjom točkom dnevnog reda „Različito“ radnici su postavljali pitanja te iznosili prijedloge za rad Društva u narednom razdoblju.

 

aglomeracijapozega

aglomeracijapleternica

Kontakt info

Tekija d.o.o.za obavljanje vodnih usluga
Vodovodna 1, 34000 Požega
Republika Hrvatska

Besplatni kontakt telefon : 0800 200 088
E-mail: info@tekija.hr
Telefon: 034 312450
Fax: 034 312480
http://www.tekija.hr